1700-talsdörr Nytillverkad handhyvlad bröstpanel med lerklinad vägg ovan Handhyvlat golv från Fredrik Bloms trädgårdspaviljong

Byggledare sökes

Då efterfrågan på våra byggprojekt och tjänster nu blivit större än vår kapacitet så söker vi förstärkning! Vi söker dig hantverkare/byggledare med extra ansvarskänsla och koordinationsförmåga som är van att ro iland både mindre och lite större byggprojekt.

Du kan vara äldre och erfaren eller ung och duktig - det kvittar för oss. Det finns plats för er båda om ni är personen vi söker. Det viktiga är att du är klok och driven och älskar gamla hus och materialen som dessa är uppförda av. Har du egen firma som du vill fortsätta att driva så har vi möjlighet att ta in dig som underentreprenör - det ser vi inte som ett problem.

Du kommer framförallt att jobba ute på fältet men det finns även en arbetsplats för dig på kontoret. I dagsläget sitter vi på en 1700-talsgård i Nacka men vi kommer snart att flytta in och ha kontoret innanför tullarna.

Maila oss en kort beskrivning av dig själv, vad du tidigare har arbetat med samt varför du vill arbeta för vårt företag så återkommer vi inom kort med svar på din ansökan.

Vänligen skicka ansökan till gustaf@gwr.se

Hantverkare sökes

Vi har i dagsläget ett tiotal hantverkare som jobbar med oss och vi behöver bli fler. Är du en duktig snickare, målare, elektriker, murare eller rörmokare och vill jobba med oss för att du kan, förstår värdet av och älskar gamla byggnader och traditionella material så vill vi att du hör av dig till oss.

Maila oss en kort beskrivning av dig själv och vad du arbetar med så hör vi av oss inom kort. Om möjligt - bifoga några bilder på jobb som du själv är stolt över!

Vänligen skicka ansökan till gustaf@gwr.se

Pågående och kommande projekt samt förfrågningar

- 3 x platsbyggda sekelskifteskök i stadslägenheter
- Renovering av 1700-talsgård i Södermanland
- Restaurering av 1700-talsgård i Jämtland
- Flytt av timrad enkelstuga till gård i Södermanland
- Renovering av skärgårdsbyggnad, sent 1800-tal
- Renovering av skärgårdsbyggnad, 1920-tal
- Totalrenovering av 1920-talsvilla i Enskede
- Flytt av lusthus från 1790-tal till gård i Södermanland
- Flytt av timmerbyggnader mellan gårdar i Södermanland
- Renovering av sekelskiftesgård på Visingsö
- Ombyggnation av gård vid Siljans strand
- Exteriör renovering och fönsterbyte på sekelskiftesvilla på Ekerö
- Tillbyggnation och omputsning av 1920-talsvilla i Enskede
- Platsbyggda snickerier i ett flertal stadslägenheter